English information

Användarinloggning

SFS söker en utredare för arbetet med SFS bostadsrapport 2018

måndag, april 30, 2018 - 23:59

Sveriges förenade studentkårer

Sveriges förenade studentkårer (SFS) är en sammanslutning av studentkårer som sammanlagt representerar cirka 300 000 studenter och doktorander vid Sveriges universitet och högskolor. SFS har till uppgift att företräda sina medlemmars intressen samt bevaka och sprida information om utbildnings-, forsknings- och studiesociala frågor som rör studenternas situation på ett nationellt plan.

Om rapporten

SFS gör varje år en kartläggning över studenters möjligheter att få bostad på de orter där det finns lärosäten. Kartläggningen sammanfattas i en rapport som släpps i samband med att höstterminen börjar. Rapporten är ett verktyg för att påverka politiker på kommunal och nationell nivå att ta ansvar för studenters bostadssituation. Rapporten brukar få stort genomslag i media både lokalt, regionalt och nationellt.

Vi söker dig

Som vill genomföra kartläggningen och skriva rapporten.

Vi tror att du:

  • Har lätt för lyfta luren och ringa till personer du inte känner.
  • Är noggrann och strukturerad.
  • Har skrivit uppsatser eller rapporter i andra sammanhang.
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har god datorvana.

Om tjänsten

Anställningen är en visstidsanställning på 100 % under tre veckor: 30 juli - 17 augusti 2017. Tjänsten är placerad på SFS kansli på Medborgarplatsen i Stockholm. Arbetet sker under kontorstid, 38,75 timmar/vecka. Individuell lönesättning. På arbetsplatsen finns kollektivavtal.

 

Ansök nu!

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Sebastian Lagunas Rosén på sebastian.lagunas.rosen@sfs.se eller 076-544 01 10.

Skicka din ansökan som pdf-fil till rekrytering@sfs.se senast den 30 april. Intervjuer sker löpande.